Bouw

Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de bouwsector? Overweeg je een baan als vakman of vakvrouw in de bouw? Dan ben je bij Triangle Flex aan het juiste adres. Wij begrijpen de aantrekkingskracht van werken in de bouw en hebben talloze vacatures in deze dynamische branche.

Wat doet Triangle Flex?

Triangle Flex is jouw betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling, voor onder andere de bouwsector. We hebben sterke relaties opgebouwd met vooraanstaande bouwbedrijven in de omgeving. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan vacatures in de bouw en kunnen we jouw zoektocht naar de perfecte baan ondersteunen.

Bekijk alle vacatures
Werken in

Onze vacatures in Bouw

Triangle Flex is jouw betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling, voor onder andere de bouwsector. We hebben sterke relaties opgebouwd met vooraanstaande bouwbedrijven in de omgeving. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan vacatures in de bouw en kunnen we jouw zoektocht naar de perfecte baan ondersteunen.

Monteur technische dienst in Deurne

  • Bouw
  • Deurne
  • Onbepaalde tijd

Altijd al gedroomd van een baan als monteur technische dienst in Deurne? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Bij Triangle Flex, dé toonaangevende expert in arbeidsbemiddeling, hebben we verschillende vacatures voor de technische dienst in Deurne. Wat mag je verwachten als monteur technische dienst in Deurne? In de rol van monteur technische dienst ben […]


Machine operator 2-ploegen in Helmond

  • Bouw
  • Helmond
  • Onbepaalde tijd

Als machine operator 2-ploegendienst sta je aan de basis van de productie. Je werkt met steenbewerkingsmachines, cnc-frees, zaag en waterjet. Reageer nu op de vacature voor operator in 2-ploegen! Wat ga jij doen als operator in Helmond? Bij een functie als machine operator in Helmond komen uiteraard ook bepaalde verantwoordelijkheden. Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden: […]


Productiemedewerker in Gemert

  • Bouw
  • Gemert
  • Onbepaalde tijd

Als je graag met je handen werkt en beschikt over een sterk technisch inzicht, zou de vacature van allround productiemedewerker in Gemert zomaar de perfecte carrièremogelijkheid voor jou kunnen zijn! Wat doet een productiemedewerker in Gemert? Bedienen van een vooraf geïnstalleerde machinelijn; Tillen en lossen van panelen; Ondersteuning bieden aan operators (zagen en lijmen); Stapel […]


Werken en leren in de bouw

Voor diegenen die een vak willen leren terwijl ze werken, bieden we ook kansen om te werken en leren in de bouwsector. Via ons detacheringsbureau in de bouw kun je hands-on ervaring opdoen en tegelijkertijd vakspecifieke opleidingen volgen.

Werving en selectie bouw

Triangle Flex is niet zomaar een uitzendbureau voor de bouw; we zijn toegewijd aan het vinden van de beste match tussen werkgever en werknemer. Onze werving en selectie in de bouwsector gaat verder dan alleen het invullen van vacatures. We streven ernaar om langdurige relaties te bouwen en jouw carrière in de bouw te ondersteunen.

Werken in de bouwsector

Werken in de bouwsector biedt talloze voordelen. Je ziet direct resultaat van je werk, draagt bij aan de ontwikkeling van de samenleving en hebt de kans om je vaardigheden voortdurend te verbeteren. Bovendien is de bouw een groeiende sector met een constante vraag naar vakmensen.

Vacatures voor de bouw in Brabant

Specifiek op zoek naar bouw vacatures in Brabant? Wij hebben connecties met bouwbedrijven in deze regio en bieden regelmatig banen in de bouw in Brabant aan. Als je in Brabant woont of wilt werken, kunnen we je helpen de perfecte match te vinden.

Begin je bouwcarrière met Triangle Flex

Als je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en wilt werken in de bouw, neem dan vandaag nog contact op met Triangle Flex. Ontdek onze actuele vacatures in de bouwsector en vind de perfecte bouwbaan voor jou. Wij zijn hier om je te ondersteunen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking in de bouw.