Technische groothandel

Ben je op zoek naar uitdagende carrièremogelijkheden in de technische groothandel? Bij Triangle Flex begrijpen we de waarde van technisch talent en bieden we een breed scala aan vacatures in de techniek voor ambitieuze professionals zoals jij. Als je op zoek bent naar technische banen en vacatures in de technische groothandel, ben je bij ons aan het juiste adres.

Technische groothandels spelen een essentiële rol in de supply chain van de technische industrie. Ze leveren hoogwaardige producten en diensten aan bedrijven in de techniek, en dit vereist een team van toegewijde professionals. Als technisch medewerker kun je een verschil maken in deze bruisende sector.

Wil jij technisch medewerker worden?

Bij Triangle Flex hebben we een breed scala aan technische functies beschikbaar. Of je nu geïnteresseerd bent in logistiek of technische ondersteuning, we hebben vacatures in de techniek die aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses. Onze technische groothandel vacatures bieden je de mogelijkheid om je expertise verder te ontwikkelen en te groeien in een dynamische omgeving

Bekijk alle vacatures
Werken in

Onze vacatures in Technische groothandel

De technische industrie is voortdurend in beweging, en dat betekent dat er altijd behoefte is aan getalenteerde individuen om te helpen innoveren en groeien. Onze technische vacatures zijn een uitstekende kans om deel uit te maken van een team dat voorop loopt in de branche. Of je nu net je carrière begint of al ervaring hebt in de technische groothandel, we hebben mogelijkheden voor jou.

Orderpicker in Helmond

  • Technische groothandel
  • Helmond
  • Onbepaalde tijd

Beschik jij over ervaring binnen de logistiek en wil jij werken als orderpicker binnen een moderne werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte vacature als orderpicker in Helmond voor je klaarstaan! Wat ga jij doen als orderpicker in Helmond? Het verzamelen van orders met diverse hulpmiddelen (EPT, handscanner en eventueel heftruck); Het controleren van binnenkomende en […]


Banen in de techniek via Triangle Flex

Bij Triangle Flex streven we ernaar om onze technische medewerkers te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. We bieden training en groeimogelijkheden om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in je technische functie. Als je op zoek bent naar banen in de techniek waar je echt kunt groeien, bekijk dan onze vacatures in de technische groothandel.

Kortom, als je op zoek bent naar een boeiende carrière in de technische groothandel, aarzel dan niet om onze technische groothandel vacatures te bekijken. Bij Triangle Flex vind je de uitdaging en groeimogelijkheden die je zoekt in de technische industrie. We kijken ernaar uit om jou als onderdeel van ons team te verwelkomen en samen de toekomst van de technische groothandel vorm te geven.