Jouw wensen staan centraal

Welkom bij Triangle Flex, jouw partner in arbeidsbemiddeling met een sterke focus op de maak- en procesindustrie. Wij, Jan-Jaap, Nick en Ruben, zijn jonge ondernemers met een gedeelde passie voor het verbinden van getalenteerd technisch en logistiek personeel met de juiste werkgevers. Onze missie is simpel: we willen voor jou een op maat gemaakt contract realiseren dat aan al jouw behoeften voldoet.

Wat maakt Triangle Flex uniek? Bij ons draait alles om mensen. We zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers de sleutel tot succes is. Daarom bieden we uitgebreide scholings- en coachingprogramma’s om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast bouwen we sterke en duurzame relaties op met zowel opdrachtgevers als werknemers, wat onze naam ‘Triangle Flex’ weerspiegelt – een krachtige, driehoeksverbinding tussen alle betrokken partijen.

Ons team kenmerkt zich door sociale vaardigheden, effectieve communicatie, een servicegerichte instelling en toegankelijkheid. We zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend gesprek, want jouw behoeften staan bij ons centraal.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Triangle Flex.

Ons team

Wij starten de dag met een glimlach.

Ruben van Hoof

Account Specialist

+316 426 401 12

ruben.van.hoof@triangleflex.nl

Jan-jaap Sampon

Account Specialist

+316 426 401 11

jan-jaap.sampon@triangleflex.nl

Nick van Stiphout

Account Specialist

+316 428 444 03

nick.van.stiphout@triangleflex.nl

Alexandra Vrinssen

Account Specialist

+316 431 118 70

alexandra.vrinssen@triangleflex.nl

Flexhub Logo

Backoffice

Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid wordt mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Flexhub, onze gespecialiseerde backoffice partner.

Flexhub is een gerespecteerde naam in de branche, zij zijn experts op het gebied van backoffice dienstverlening. Ze beschikken over een indrukwekkende reeks certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring. Bovendien is Flexhub ABU (algemene bond uitzendondernemingen) volgend, wat een extra laag vertrouwen en kwaliteit aan onze diensten toevoegt.

Wat betekent dit dan voor jou? Door onze samenwerking met Flexhub kunnen we jou en je werknemers de garantie bieden van juiste cao-inschalingen, correcte facturering en tijdige betalingen. Maar dat is niet alles. Naast deze essentiële diensten, staan we dankzij onze samenwerking met Flexhub ook klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om juridische, financiële, technische of algemene kwesties, ons team staat tot je beschikking.