Vinden, Binden & Verbinden


Wie zijn wij?

― Lees meer

Wij zijn Jan-Jaap Sampon, Ruben van Hoof en Nick van Stiphout, jonge ondernemers in de arbeidsbemiddeling.
De afgelopen jaren hebben wij onze sporen verdiend binnen grote en breed georiënteerde organisaties. Wij hebben hier alle ruimte gekregen om onze kennis en kunde over de arbeidsmarkt en de relevante wetgeving te ontwikkelen en op peil te houden.

Vanwege onze eigen positieve werkervaringen in de uitzendbranche en de hiermee verkregen arbeidsvoldoening en energie, hebben wij besloten een eigen uitzendorganisatie op te starten. Onze passie ligt bij het vinden, binden & verbinden van de wensen en behoeften van de klant en de kandidaat met als resultaat tevreden werkende mensen.

Wij zijn sociaal, communicatief, toegankelijk en servicegericht in de omgang en staan daarom altijd open voor een vrijblijvend gesprek.
Mocht u meer willen weten over onze diensten, wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen of opmerkingen dan vernemen wij deze graag!

Ons team

Wij starten de dag met een glimlach.

Jan-Jaap Sampon

Account Specialist

+316 426 401 11

jan-jaap.sampon@triangleflex.nl

Ruben van Hoof

Account Specialist

+316 426 401 12

ruben.van.hoof@triangleflex.nl

Nick van Stiphout

Account Specialist

+316 428 444 03

nick.van.stiphout@triangleflex.nl


Backoffice Partner

Onze backoffice besteden wij uit aan een specialist: Flexhub. Deze backoffice dienstverlener heeft haar certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring. Daarnaast is Flexhub ABU (algemene bond uitzendondernemingen) volgend.

Doordat wij zijn aangesloten bij Flexhub kunnen wij al onze werkgevers en werknemers kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen zoals: de juiste cao inschaling, de juiste facturen en de juiste betalingen. Door onze samenwerking kun je ook bij ons terecht voor juridische, financiële, technische of algemene vragen van jou of je werknemers.


Wij werken met toonaangevende opdrachtgevers

Onze focus ligt op de regio Noord-Brabant. Wij hebben een groot netwerk binnen deze regio's bij verschillende toonaangevende bedrijven in branches als de techniek, logistiek en productie.