Uitzendbureau Helmond

Bent u op zoek naar een uitzendbureau in Helmond? In dat geval kunt u bij ons terecht. Wij zijn er in de eerste plaats voor de werkzoekenden. Er kunnen verschillende redenen zijn om bij een uitzendbureau aan te kloppen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw huidige werk beu bent. In dat geval is het natuurlijk leuk om een andere uitdaging te zoeken. Misschien bent u ook recentelijk klaar met uw opleiding en zoekt u om die reden nu een baan. Bij ons kunt u effectief filteren op specifieke functies. Ook kunt u binnen specifieke regio’s zoeken. Ook werkgevers die een geschikte kandidaat zoeken kunnen bij ons te

Uitzendbureaus Helmond

Uitzendbureau in Helmond kunnen veel voor u als werkgever betekenen. Het punt is namelijk dat u risico’s loopt wanneer u iemand in dienst neemt. U moet dan bijvoorbeeld doorbetalen bij ziekte en vaak ook niet-gewerkte uren betalen. Wanneer u iemand via ons laat uitzenden, dan krijgt u daar gelukkig niet mee te maken. Tegelijkertijd kunnen wij ook de belangrijkste administratie en financiële zaken voor u uit handen nemen. Denk daarbij aan verloning, het regelen van sociale zekerheden en ga zo maar verder. 

Uitzendbureau in Helmond

Ons uitzendbureau in Helmond staat ook garant voor een uitstekende service. Veel werkgevers hebben moeite om de geschikte kandidaat voor een vacature te vinden. Het gaat dan immers niet alleen om de functie-eisen, maar de persoon moet ook binnen het profiel passen qua persoonlijkheid en dergelijke. Wij kunnen gelukkig de behoeftes van de klant en kandidaten verbinden. We kijken naar elkaars wensen en vervolgens vinden we een gepast persoon. Met onze vele recruitmentervaring kunnen wij veel voor u betekenen. 

Meer weten?

Neem contact met ons op.