Textiel

Ben je op zoek naar boeiende vacatures in de textielindustrie? Zoek niet verder! Triangle Flex is jouw toegewijde partner voor het vinden van vacatures in de textielsector. Of je nu al enige ervaring hebt in textiel of net begint aan je carrière, we hebben banen in de textielindustrie die bij jou passen. Ontdek hier hoe Triangle Flex je kan helpen bij het betreden van deze dynamische en groeiende sector.

De textielindustrie vol diversiteit en kansen

Bij Triangle Flex begrijpen we de behoeften van zowel werkzoekenden als werkgevers in de textielbranche. Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven in de textielbranche om de beste textiel vacatures te vinden en te matchen.

Onze toewijding aan het matchen van gekwalificeerde kandidaten met de juiste textiel jobs is ongeëvenaard. Ons uitgebreide netwerk in de textielsector stelt ons in staat om jouw ideale baan in de textielindustrie te vinden, ongeacht je ervaringsniveau.

Bekijk alle vacatures
Werken in

Onze vacatures in Textiel

Of je nu op zoek bent naar vacatures in de textielsector op het gebied van productie of kwaliteitscontrole, we hebben een breed scala aan textiel vacatures beschikbaar. We begrijpen dat de textielindustrie voortdurend evolueert, en we zorgen ervoor dat onze kandidaten worden geplaatst bij werkgevers die voorop lopen in innovatie.

Monteur technische dienst 3-ploegen in Helmond

  • Textiel
  • Helmond
  • Onbepaalde tijd

Heb jij altijd al je technische talenten willen laten zien als monteur technische dienst in Helmond met een 3-ploegenrooster? Goed nieuws! Bij Triangle Flex, jouw betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling, hebben we een uitdagende vacature monteur technische dienst beschikbaar. Wat ga je doen als monteur technische dienst in 3-ploegen? In de rol van monteur technische dienst […]


Operator 3-ploegen in Helmond

  • Textiel
  • Helmond
  • Onbepaalde tijd

Machine operator gezocht! Hou je van werken met machines en wil je meedenken in verbeteringen van het productieproces? Dan is deze vacature als machine operator 3-ploegen in Helmond wellicht iets voor jou. Wat ga jij doen als machine operator? In deze functie als machine operator in 3-ploegen ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Je […]


Textiel vacatures die voldoen aan jouw ambities

Je carrière in de textielindustrie begint hier bij Triangle Flex. We hebben de juiste textiel vacatures voor jou. We bieden persoonlijke ondersteuning en begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces, zodat jij je beste kans hebt om te schitteren in de textielindustrie.

Kies voor textiel met Triangle Flex

Waarom genoegen nemen met minder als het gaat om werken in de textielindustrie? Triangle Flex biedt textiel vacatures en carrièremogelijkheden die bij jou passen. Laat ons je helpen je passie voor textiel te benutten en een lonende carrière in deze bruisende sector op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe baan in de textielindustrie.